Hirdetés

boxzsak.lap.hu / Gyermekeknek

Gyermekeknek

Boxzsák gyerekeknek. Méret: 60 x 40 cm.

Egy igazi fiús játék az örökmozgóknak! Vastag műanyag, 80 cm magas és 22 cm átmérőjű színes vászon bevonatú boxzsák melyet belül egy szivacsréteg vesz körbe. Használatbavétel előtt a felső nyílásán keresztül fel kell tölteni homokkal és vissza zippzározni a zsák felső nyílását. A műanyag vásznon belül elhelyezkedő szivacsréteg biztosítja a zsák puhaságát, a homok pedig a súlyát és tömörségét. A boxzsák tartozéka az állítható hosszúságú felfüggesztő kötél és az acélkarika is mellyel könnyedén csatlakoztatni tudjuk a hintacsuklókhoz. A kertben vagy akár szobában is használható játszótéri kiegészítő eszköz, elsősorban a nagyobb gyermekek részére.

Hammer Boxy Bear gyermek box szett, kifejezetten gyermekek részére készült boxzsák, mely 50cm-es és tartalmazza a kesztyűt is.

Kensho junior boksz szett tartalma: - 4-5 kg súlyú boxzsák gyerekek részére, 35 x 20 cm - gyerek boxkesztyű, méretek: 6, 8, 10 oz

Ajánlott a box alapmozdulatainak elsajátításához, gyermekeknek. Decathlon üzletlánc.

Minden kisfiú álma hogy boxzsákja és boxkesztyűje legyen. Lepje meg Ön is gyermekét eggyel az 1játékwebbolt online áruházából, hiszen folyamatosan újuló akcióinkkal akár féláron is megveheti termékeinket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, így azonnal kap értesítést a kedvezményekről. 1játékbolt - Ez az egy biztos!

A Pókemberes boxzsák mérete felfújt állapotban 107 cm. 4 éves kor feletti fiúknak ajánlott elsősorban.

A stresszt és agressziót játékosan levezethetik vele a gyerekek. A zsák akár vízzel is megtölthető, a kötél és a zsák is strapabíró anyagból készült.

Kisméretű szettek, rugós boxzsák. Ajánljuk azoknak a gyerekeknek, akiket a küzdősportok vonzanak.

Vállalkozásunk 1998. augusztusában alakult, s már közel 12 éve teszünk eleget sikeresen megrendelőink oktatással, sporttal, játékszerekkel és kreatív hobby termékekkel kapcsolatos igényeinek biztosítására.

Hirdetés
Meghatározás:

Kisméretű termékek, boxzsák szettek a gyermekek és fiatalok számára. Elsősorban sporteszközök, de játék jellegű termékek is szerepelnek a kínálatban.

Kisméretű termékek, boxzsák szettek a gyermekek és fiatalok számára. Elsősorban sporteszközök, de játék jellegű termékek is szerepelnek a kínálatban.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyermekeknek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés